duminică, 31 octombrie 2010


Maine e 1 noiembrie. Au mai trecut 2 luni din toamna vietii mele. Cand ai aproape 20 de toamne la activ, te poti considera un om in toata puterea cuvantului. Da, un OM. Poti spune ca ai trecut cat de cat prin viata si te gandesti optimist ca mai ai de trait macar inca patru cincimi din EA.
"La vita e bella" e un film care te indeamna sa crezi ca viata chiar este frumoasa si chiar merita traita...pana la ultima picatura. Iubim sa ne jucam cu VIATA.
De aceea, cu totii avem vise, unele marete. Se spune ca trebuie sa visezi, sa crezi cu indarjire in acel vis, sa te vizualizezi in acel vis, iar apoi toate vor veni de la sine. Mdaa, doar trebuie sa ai rabdare si bineinteles multa multa credinta ca vei reusi. Mai muncesti un pic si gata. Dar 90% din visatori sunt treziti la realitatea cruda, o realitate impanzita de nenorociti care nu te lasa sa dormi si sa visezi in continuare. Si situatia e crasa deoarece panza se mareste pe zi ce trece si devine din ce in ce mai rezistenta si mai lipicioasa.
Hai ca somnul a inceput sa ma prinda in mrejele lui si poate se prinde vreun vis mai lipicios de mine! Intre timp poate gasesc o solutie pentru paianjenii aceia nenorociti...trebuie doar sa cred.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu